Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahradní pec - PEC NA PIZZU, univerzální pec na pizzu Kvalitní česká výroba

18. 8. 2014

 

INTERIÉR – EXTERIÉR – ZAHRADA – PENZION – RESTAURACE – PIZZÉRIE - HOTEL – HOSTINEC - CHALUPA

Zahradní pec AMPHORA (varianty Basic, Plus, Ready)

Materiál: Žárobetonové tvarovky, Glazovaný betonový korpus, Nerez plech 17240, Plech černý 11373, Spojovací materiál

 

Pec je vyrobena ze žáruvzdorného betonu, který zajišťuje vysokou odolnost a mimořádné akumulační vlastnosti. Pec rychle rozpálíte a s minimální spotřebou dřeva můžete v peci udržovat vysokou teplotu po celý den.

 

Pec se používá na pečení veškerého jídla a to jak přímo na dně pece, tak i na roštu s vaničkou nebo v  nádobí k tomu určenému. Pec je určena pro venkovní užívání. Maximální doporučená teplota pro bezproblémové užívání 450 °C. Při dodržení postupu montáže, návodu na užívání a údržbu je životnost výrobku minimálně 10 let.

Pec je vyrobena z žáruvzdorného betonu od České firmy firmy LAC , která už víje jak 20let se zabývá výrobou žárobetonových tvarovek a díky vysoké kvalitě patří k největším výrobců ve střední evropě.

 

Záruka na žárobetonové díly 4 roky

zahradni-pec-amphora.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

VNITŘNÍ ROZMĚRY PECE

vnitni-rozmery-pece.jpg 

Amphora Plus

Variantu pece AMPHORA PLUS s kompletní izolací v ceně dodávky (případně možnost montáže) a korpusem z glazovaného betonu můžete postavit na jakýkoliv podstavec. 

zahradni-pec-ready-plus.jpg

CENA: 38.260,-- vč. DPH 

 

 Amphora BASIC

Základní variantu stavebnice pece Amphora Basic postavíte do 30 minut, díky systému zámků do sebe díly žárobetonu lehce zapadnou bez nutnosti použítí spojovacích materiálů. Pec můžete obestavět dle vlastní fantazie. Možnost dodání i s glazovaným čelním portálem v hnědé barvě. 

zahradni-pec-basic.jpg

 

 

 CENA: 26.560,-- vč. DPH

 

Amphora READY

Začněte péct hned s variantnou Amphora Ready nebo Ready s kolečky. Oproti variantě Plus obsahuje navíc robustní stojan, který nabízí praktické odkládací plochy, pro přípravu jídla, umístění příslušenství, nebo zásobu dřeva. Variantou Ready se čtyřmi kolečky se vaše pec stane mobilní. Kolečka slouží k přesunu na krátké vzdálenosti po rovném povrchu.

CENA: READY                                              48.290,-- vč. DPH

                      READY s kolečky           52.485,-- vč. DPH

 

zahradni-pec-ready-s-kolecky-ready-kolecka.jpgzahradni-pec-ready.jpg