Jdi na obsah Jdi na menu
 


Romotop

18. 8. 2008

logo.png

o společnosti

Firma Romotop spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.

Dlouholetá spolupráce s nejnáročnějšími evropskými zákazníky, nadšení a iniciativa klíčových spolupracovníků umožnily vybudovat firmu, kterou odborná veřejnost často označuje jako nejmodernější výrobní závod v Evropě. Výrobní proces s velkým podílem robotizace probíhá na 12.000 m2. Pružnost v dodávkách zákazníkovi je podpořena 6.000 metry čtverečními skladovacích ploch a vlastní kamionovou dopravou.

V oblasti designu, vývoje a kvality spalování patří Romotop mezi inovátory. Toto nám umožňuje být jedineční ve schopnosti individuálně přistupovat k zákazníkovi a rychle reagovat na jeho přání.

Každý z výrobků, který opouští brány závodu, je praktickým výsledkem synergie všech 450 zaměstnanců. Vnitřní klima společnosti vytváříme tak, aby inspirovalo pracovníky k maximálnímu přínosu pro firmu a zákazníka. Originalita a kreativita je oceňována možností seberealizace a profesního růstu.


www.romotop.cz